AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane siyah fare görmek

Kahve falında iki tane siyah fare görmek

Kahve falında iki tane siyah fare görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane siyah fare gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında üç tane fare görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane fare görmek huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına yorulur.

Kahve falında bir tane fare görmek kazancı arttıracağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek ön plana çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah köpek görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah yılan görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yalnız kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir