AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tane fare görmek

Kahve falında bir tane fare görmek

Kahve falında bir tane fare görmek gelirinin çoğalacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tane fare gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Kahve falında üç tane fare görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, insanlara öncülük edeceğine işarettir.

Kahve falında bir tane fare görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane siyah fare görmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane fare görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz fare görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kötü noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir tane beyaz fare görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında taner ismini duymak heveslerin söneceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini iki tane görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir