AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami minaresinden düşmek

Kahve falında cami minaresinden düşmek

Kahve falında cami minaresinden düşmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında cami minaresinden düşmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında cami minaresinden düşmek makamını garantileyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki minareli cami görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minaresi olmayan cami görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresinin yıkıldığını görmek kırgınların barışacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin minarelerini görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında çift minareli cami görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir