AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç hilalli bayrak görmek

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, yanlış yollardan döneceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, doğru işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç hilalli bayrak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayın hilal halini görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Kahve falında yarım hilal görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal yıldız görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında hilal şekli görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek tüm düzenin alt üst olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir