AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden çok hilal görmek

Kahve falında birden çok hilal görmek

Kahve falında birden çok hilal görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden çok hilal gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında birden fazla hilal görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden çok hilal görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iki tane hilal görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak hilal görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil hilal görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir