AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki hilal görmek

Kahve falında iki hilal görmek

Kahve falında iki hilal görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, dikkat çekeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sıkıntıların artacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında iki hilal gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında hilal yıldız görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parlak hilal görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil hilal görmek kurtuluşa ereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında yeni hilal görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hilal çizmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına yorulur.

Kahve falında üç hilal görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir