AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözlü balık görmek

Kahve falında üç gözlü balık görmek

Kahve falında üç gözlü balık görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç gözlü balık gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde aksaklıklar veya eksiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında gözünde balık görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında tek gözlü balık görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç gözlü balık görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında balık gözü görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle göz göze gelmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden iğne çıkarmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında gözle namaz kılmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir