AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözlü balık görmek

Kahve falında tek gözlü balık görmek

Kahve falında tek gözlü balık görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rahat yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözlü balık gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Kahve falında tek gözlü balık görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tek gözü kapalı olmak mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözlü bebek doğurmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini tek gözlü görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek mavi göz görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek alkış alacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tek gözle bakmak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir