AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde balık görmek

Kahve falında gözünde balık görmek

Kahve falında gözünde balık görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, ün sahibi olacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulur.

Kahve falında gözünde balık gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizinle ilgisi olmayan konuşma ya da tavırları bile üzerinize alarak üzülmeniz ya da moralinizi bozmanız mümkündür.

Kahve falında gözünde balık görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında üç gözlü balık görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında balık gözü görmek borçlarının kalmayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü balık görmek tekin olmayan işlere girileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gözlü kara kedi görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Kahve falında ters göz görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulur.

Kahve falında at gözü görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir