AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık gözü görmek

Kahve falında balık gözü görmek

Kahve falında balık gözü görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında balık gözü gördüyseniz:

  • Pazarlıkları veya üzerinde anlaşılması gereken konular varsa, diyalogları başlatabilirsiniz.

Kahve falında gözünde balık görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında tek gözlü balık görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında balık gözü görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında üç gözlü balık görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi renkli göz görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı gözlü bebek görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir