AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözle namaz kılmak

Kahve falında gözle namaz kılmak

Kahve falında gözle namaz kılmak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Kahve falında gözle namaz kılmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlerle namaz kılmak büyük kazançlar sağlanılacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kapalı namaz kılmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında ağacın namaz kıldığını görmek emellere ulaşılacağına, mirasa yorulmaktadır.

Kahve falında bayram namaz kıldığını görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur yağarken namaz kılmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırıyla namaz kılmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin namaz kıldığını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir