AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bebeğin elini tutmak

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz bir işte yanılsamalar yaşanabilir.

Kahve falında bebek elini tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin elini tutmak uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir bebeğin elini tutmak iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalettir.

Kahve falında bebek eli tutmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tutmak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölünün elini tutmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir