AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde bebek görmek kırgınlıkların biteceğine, en gösterişli arabalara bineceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin ellerini görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla el ele tutuşmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir