AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek eline almak

Kahve falında erkek bebek eline almak

Kahve falında erkek bebek eline almak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sohbetinin bozulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kötü haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek eline almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında erkek bebek eli görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde erkek bebek görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek eline almak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin elini tutmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elinde bebek görmek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek eli görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne karnında bebeğin elini görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir