AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu tavuk görmek

Kahve falında tuzlu tavuk görmek

Kahve falında tuzlu tavuk görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu tavuk gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu tavuk görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Kahve falında yemeğe tuz koymak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinden tuz almak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzluk çalmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında tuz yığını görmek amacına ulaşacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına işarettir.

Kahve falında tuz karabiber görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işarettir.

Kahve falında tuz bulmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli tuz görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir