AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tuz almak

Kahve falında birinden tuz almak

Kahve falında birinden tuz almak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden tuz almak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Kahve falında kristal tuz görmek yüklü miktarda para kazanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına tuz vermek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret eder.

Kahve falında yemeğe tuz atmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz almak sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzun döküldüğünü görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine tuz vermek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta tuz görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir