AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz bulmak

Kahve falında tuz bulmak

Kahve falında tuz bulmak derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikir veya görüşlerinizi daha önce açıklayamadıysanız, tekrar denemek çok fazla faydalı olmayabilir.

Kahve falında tuz bulmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, darlanacağına alamet eder.

Kahve falında tuz ruhu görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu bisküvi yemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu suda yürümek son model arabaya sahip olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine tuz atmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında tuzlu suya girmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuz serpmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir