AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli tuz görmek

Kahve falında kirli tuz görmek

Kahve falında kirli tuz görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kirli tuz gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında kirli tuz görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında başına tuz dökmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu leblebi görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tuz yığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz yağdığını görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu bisküvi yemek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yaraya tuz basmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuz ekmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir