AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzluk çalmak

Kahve falında tuzluk çalmak

Kahve falında tuzluk çalmak aile bireylerinin de çok sevineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında tuzluk çalmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında tuz çalmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzluk çalmak yaşamını kolaylaştıracağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu pilav görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, bunun şans olacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda tuz görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu denizde yüzmek mutluluktan havalara uçulacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında tuz ekmek işlerdeki karın artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu ayran içmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir