AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suya düşmek

Kahve falında tuzlu suya düşmek

Kahve falında tuzlu suya düşmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu suya düşmek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tuzlu suya düşmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su görmek dinini yaşayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, masraflarının azalacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu su dökmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında suya tuz atmak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su içirmek herkesin ilgisinin çekileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bekarlar için evlenmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir