AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu suyla abdest almak

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sevdiğine kavuşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında tuzlu suyla abdest almak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, bununla yüceleceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu suya düşmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu suya girmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu deniz suyu yutmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu deniz suyu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evleneceğinize alamet eder.

Kahve falında tuzlu su balığı görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir