AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu su içirmek

Kahve falında tuzlu su içirmek

Kahve falında tuzlu su içirmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hastalıklarının biteceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu su içirmek gördüyseniz:

  • Rutini kırıp yeni şeyler deneme arzunuz artıyor.

Kahve falında tuzlu su içirmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında suya tuz dökmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulur.

Kahve falında suya tuz atmak verilen kararların geri çekileceğine, rızkın kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su dökmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuzlu su yutmak girdiği projelerden zararla çıkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çeşmeden tuzlu su içmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu suya girmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir