AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu kurabiye yemek

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, sabit geliri olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Kahve falında tuzlu kurabiye yemek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu kurabiye görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında tuzlu kurabiye yapmak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şekerli kurabiye yemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında tatlı kurabiye yemek hasta ise şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında un kurabiyesi yemek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir