AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kurabiye almak

Kahve falında birinden kurabiye almak

Kahve falında birinden kurabiye almak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden kurabiye almak gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yapmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Kahve falında pasta ve kurabiye görmek umutlarının çoğalacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kakaolu kurabiye görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında çikolatalı kurabiye yemek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında fırında kurabiye pişirmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Kahve falında kek kurabiye görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir