AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside kurabiye görmek

Kahve falında tepside kurabiye görmek

Kahve falında tepside kurabiye görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, maddi durumun düzeltileceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside kurabiye gördüyseniz:

  • Zamanı iyi değerlendirin.

Kahve falında tepside kurabiye görmek düşmanlarını alt edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tepsi kurabiye görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Kahve falında fındıklı kurabiye yemek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında un kurabiyesi görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Kahve falında kurabiye pasta görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kurabiye görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir