AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurabiye ikram etmek

Kahve falında kurabiye ikram etmek

Kahve falında kurabiye ikram etmek para kazanmasına da vesile olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, strese gireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kurabiye ikram etmek gördüyseniz:

  • Bir dostunuz canınızı sıkabilir.

Kahve falında kurabiye ikram etmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevizli kurabiye yemek kafasının rahat olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalettir.

Kahve falında un kurabiyesi yapmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pastaneden kurabiye almak belalara denk gelmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kurabiye görmek işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurabiye görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında elmalı kurabiye yapmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un kurabiyesi yediğini görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir