AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hamur yoğurmak

Kahve falında çok hamur yoğurmak

Kahve falında çok hamur yoğurmak maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işinde itibar edineceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilere yardım etmenin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına işarettir.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulur.

Kahve falında hamur yoğurmak çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak kendisine fazlaca kar getireceğine, daha kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir