AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde çubuk görmek

Kahve falında elinde çubuk görmek

Kahve falında elinde çubuk görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde çubuk gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Kahve falında elinde çubuk görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında test çubuğu görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çubuk yemek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak temizleme çubuğu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çubuk görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında çubuk demir görmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında metal çubuk görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir