AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağ çubuğu görmek

Kahve falında bağ çubuğu görmek

Kahve falında bağ çubuğu görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağ çubuğu gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya çalışan kişilerin ne yapmaya çalıştığını netleştirmeniz, ileride üzülmenizden daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bağ çubuğu görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde çubuk görmek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çubuk kırmak işlerin de hafifleyeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işarettir.

Kahve falında sopa çubuk görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına inanılır.

Kahve falında çubuk görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına rivayet eder.

Kahve falında çubuk demir görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Kahve falında metal çubuk görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çubuk yemek eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir