AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu badem görmek

Kahve falında tuzlu badem görmek

Kahve falında tuzlu badem görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, rızkının kesileceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu badem gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında tuzlu badem görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu badem yemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında badem satın almak cebinin para göreceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine badem vermek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış badem görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuru badem yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru badem görmek mutlu günlerin yaşanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında badem fidesi görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir