AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem fidesi görmek

Kahve falında badem fidesi görmek

Kahve falında badem fidesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, engellerden kurtulacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında badem fidesi gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında badem fidesi görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalettir.

Kahve falında patates fidesi görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda fide görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine delalettir.

Kahve falında nar fidesi dikmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında ağaç fidesi dikmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan fidesi görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sebze fidesi dikmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında domates fidesi sulamak işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir