AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru badem görmek

Kahve falında kuru badem görmek

Kahve falında kuru badem görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru badem gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Kahve falında kuru badem içi görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru badem kırmak bir daha kopmayacağına, evini ve ailesini unutacağına alamet eder.

Kahve falında kuru badem yemek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuru badem toplamak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru badem yemek görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru badem görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine badem vermek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir