AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru badem yemek

Kahve falında kuru badem yemek

Kahve falında kuru badem yemek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kuru badem yemek gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Kahve falında kuru badem yemek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru badem yemek görmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuru badem görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kuru badem toplamak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet eder.

Kahve falında kuru badem kırmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, küskünlüklerin oluşacağına alamet eder.

Kahve falında kuru badem içi görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında badem yemek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir