AnaSayfa / Genel / Kahve falında badem satın almak

Kahve falında badem satın almak

Kahve falında badem satın almak hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında badem satın almak gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Kahve falında badem satın almak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında badem çalmak her şeyin iyiye doğru gideceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badem fıstık yemek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında badem aldığını görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine inanılır.

Kahve falında badem çekirdeği yemek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında badem ezmesi görmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında badem ve fındık görmek hayır dualarına nail olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bademli şeker yemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, emellere ulaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir