AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış badem görmek

Kahve falında kırılmış badem görmek

Kahve falında kırılmış badem görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış badem gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında badem kırıp yemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış badem görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında badem ezmesi yemek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru badem toplamak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında badem yağı sürmek tövbelerin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında badem çiçeği görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına yorulur.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir