AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu badem yemek

Kahve falında tuzlu badem yemek

Kahve falında tuzlu badem yemek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu badem yemek gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Kahve falında tuzlu badem yemek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu badem görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan badem yemek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Kahve falında kuru badem yemek görmek zararların yakında telafi edileceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu badem yemek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, dolandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında badem şeker yemek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında bademli çikolata yemek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işarettir.

Kahve falında bademli dondurma yemek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, zengin için yoksulluğa alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir