AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yalamak

Kahve falında tuz yalamak

Kahve falında tuz yalamak yokluk içine gireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz yalamak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Kahve falında tuz yalamak kazancının günden güne artacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın göğsü yalamak çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeklik organını yalamak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında erkeklik organı yalamak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek uzvu yalamak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü köpek yaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, hızlanacağına alamet eder.

Kahve falında erkek şeyi yalamak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında şeyini yalamak anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir