AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yakmak

Kahve falında tuz yakmak

Kahve falında tuz yakmak sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, işlerinin iyi gideceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tuz yakmak gördüyseniz:

  • Ruhsal gücünüzü toparlamak için fazla enerji harcayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında tuz yakmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Kahve falında tuzlu su içmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında tuz madeni görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında birine tuz atmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Kahve falında tuz mağarası görmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuz ve şeker görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında tuz tadı almak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz biber görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir