AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe tuz dökmek

Kahve falında yemeğe tuz dökmek

Kahve falında yemeğe tuz dökmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yaşamın kolaylaşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Kahve falında yemeğe tuz dökmek eğlenceli günler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yere tuz dökmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet eder.

Kahve falında eve tuz dökmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında tuz dökmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında suya tuz dökmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuz ruhu dökmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalettir.

Kahve falında göze tuz dökmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir