AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz taşımak

Kahve falında tuz taşımak

Kahve falında tuz taşımak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında tuz taşımak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında tuz taşımak imkânların günden güne azalacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine tabir olunur.

Kahve falında tuz kavurmak çok güzel günler ile karşılaşacağına, rahat ve huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına tuz dökmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda tuz görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek önemli kararlar alınacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında tuz yıkamak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında deniz tuzu yemek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir