AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz yıkamak

Kahve falında tuz yıkamak

Kahve falında tuz yıkamak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iflas edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında tuz yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında tuz yıkamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuz karabiber görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tuz çuvalı görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuz verdiğini görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine inanılır.

Kahve falında tuz dökmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine inanılır.

Kahve falında tuz serpmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yeni işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta tuz görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu kraker yemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir