AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzsuz ekmek yemek

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek gördüyseniz:

  • Bir haber gelebilir.

Kahve falında tuzsuz ekmek yemek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuzlu ekmek yemek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz ekmek yemek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemeğe tuz ekmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuz ekmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzsuz ekmek görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, zenginlik kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, âlim kimselerden feyz alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzsuz ekmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir