AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu bisküvi görmek

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, büyük ve güzel işler yapacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu bisküvi gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalısınız.

Kahve falında tuzlu bisküvi görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu bisküvi yemek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı bisküvi yemek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kakaolu bisküvi yemek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya alamet etmektedir.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında bakkaldan bisküvi almak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hakkını yedirtmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bisküvi ikram etmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında kaymaklı bisküvi görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir