AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol içtiğini görmek

Kahve falında alkol içtiğini görmek

Kahve falında alkol içtiğini görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında alkol içtiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında alkol içmemek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alkol içtiğini görmek alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında alkol içen birini görmek özlem gidereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında birini alkol içerken görmek korkularının yok olacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında alkol içildiğini görmek daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında kendini alkollü görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına yorulur.

Kahve falında babayı alkollü görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir