AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü alkollü görmek

Kahve falında ölüyü alkollü görmek

Kahve falında ölüyü alkollü görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü alkollü gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini alkollü görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında babayı alkollü görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında alkollü adam görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alkol kullanmak huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalettir.

Kahve falında alkollü içki içmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında alkol aldığını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir