AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol aldığını görmek

Kahve falında alkol aldığını görmek

Kahve falında alkol aldığını görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bereketli bir döneme girileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, başarılarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alkol aldığını gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Kahve falında birinin alkol aldığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında alkol aldığını görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının alkol aldığını görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini alkol içerken görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini alkollü görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine işarettir.

Kahve falında alkol almak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulur.

Kahve falında bilmeden alkol almak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alkollü içki içmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir