AnaSayfa / Genel / Kahve falında alkol kullanmak

Kahve falında alkol kullanmak

Kahve falında alkol kullanmak sürekli ağlamaklı olacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, moral bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alkol kullanmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında alkollü araba kullanmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Kahve falında alkol kullanmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü alkollü görmek şansın ve bahtın da açılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin alkol içtiğini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alkol satın almak yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında orucu alkolle bozmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına işarettir.

Kahve falında birini alkollü görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında alkol şişesi görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir