AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü terlik görmek

Kahve falında tüylü terlik görmek

Kahve falında tüylü terlik görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, beklentilerine ulaşacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü terlik gördüyseniz:

  • Yapacağınız tercihler daha fazla sorumluluk ya da görevin nedeni olabilir.

Kahve falında tüylü terlik görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan tüy koparmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında insan tüyü görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak tüyü almak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir