AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan tüyü görmek

Kahve falında insan tüyü görmek

Kahve falında insan tüyü görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işaret eder.

Kahve falında insan tüyü gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında tüylü insan görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işarettir.

Kahve falında insan tüyü görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına yorulur.

Kahve falında fare tüyü görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında keçi tüyü görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, cebinin para göreceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavuk tüyü görmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tüylü köpek görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir