AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğneyip tükürmek

Kahve falında çiğneyip tükürmek

Kahve falında çiğneyip tükürmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, sabrını zorlayacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğneyip tükürmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında çiğ et tükürmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında çiğneyip tükürmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yediğini tükürmek getirisinden daha fazla olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının yüzüne tükürmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı tükürmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ele tükürmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakız tükürmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir